IMALA JE 136 KG I IZGLEDALA JE ZASTRAŠUJUĆE: Smršala je 52 kg bez dijete, EVO KAKO…Učiteljica iz Tenesija Laura Mičetić krišom je jela hranu i dostigla težinu od nevjerovatnih 136 kilograma, a na njenih 182 centimetra izgledala je zastrašujuće.

93894_capture-20160711-132802

Lauri je prva opcija bila operacija, ali je umjesto toga krenula u teretanu i nakon što je uspjela da izgubi prvih nekoliko kilograma, shvatila je da želi da liniju dovede u red prirodnim putem.

Dvije godine nakon toga smršala je nevjerovatnih 52 kilograma i izgleda nevjerovatno. Mnogi joj nisu vjerovali i mislili su da se podvrgla plastičnim operacijama.

“Sa mojom težinom i visinom, izgledala sam zastrašujuće. Za mene je prelomna tačka bila dobijanje fakultetske diplome i kraj četvorogodišnje veze”, istakla je ona.

93894_capture-20160711-132837

Mlada učiteljica je priznala da se najviše ugojila zbog grickalica i slatkiša koje je jela svakodnevno.

“Otišla bih do frižidera i pronašla nešto što mi se jelo. Kao zavisnost, nije bilo u pitanju emotivno prejedanje, to je prosto bilo nešto što sam radila”, priznala je Laura.

Počela je da diže tegove i da se pridržava programa zdrave ishrane, a kao motivaciju i podršku koristila je Instagram na koji je postavljala fotografije i videe o napretku.


Izvor: Kurir.rsPOGLEDAJTE JOŠ
loading...


 Lajkajte nas na Facebooku!