Igrala sam se sa sinom i umalo ga nisam UBILA! Na pamet mi nije palo koliko je to OPASNO!

Mame, tate, bake, deke, pročitajte ovo prije nego što krenete s klincima da se igrate u dvorištu, jer ovo može i vama da se desi.

575a8f37-bf9c-4391-9ca2-28900a0a0a6c-dominik-vudzer-620x350-preview

Kada je tog vrelog ljetnjeg dana Dominik Vudžer odvrnula baštensko crijevo, nije imala predstavu da će nešto jezivo da se desi. Sve što je željela, jeste da svom devetomjesečnom sinčiću priredi jednu “mokru” zabavu, koja će bebu razveseliti i rashladiti.

Međutim, umjesto srećne dječačke cike i graje, mališan je krenuo da vrišti bukvalno “kao oparen”, a njegovo tijelo bilo je puno crvenih opekotina. Ono o čemu Dominik nije razmišljala, jeste to da se crijevo, kad dugo stoji na suncu, zagrije, a zagrije se i voda u njemu,prenosi Telegraf.

Zato ona danas upozorava sve da nakon svake upotrebe crijeva, obavezno iz njega ispuste vodu ili da prije igre ili zalivanja, vrelu vodu najprije izliju u nekom ćošku, a tek onda da ga upere tamo gdje su namjeravali.

Iako je 30 odsto tijela Dominikine bebe bilo u plikovima, dječačić se sada oporavlja. Ipak, njegova mama je odlučila da podijeli ove strašne snimke, kako više nijedan roditelj ne bi ponovio njenu grešku.

Pogledajte video i podijelite s prijateljima:

Izvor: novi.ba