HOROSKOP OTKRIVA: Ko je uvijek spreman za s*ks, a ko je najbolji LJUBAVNIK?

Šta od koga možeš da očekuješ u krevetu? Saznaj ovdje i izbjegni neprijatna iznenađenja!

5835f931-969c-4ed9-8b7c-15b70a0a0a6c-seksjpg-preview

OVAN

Entuzijastičan do bola, Ovan se neće libiti da ti odmah kaže koje su mu namjere sa tobom, a kada te konačno odvuče u krevet, napraviće takvu atmosferu da ćeš pomisliti da si mu prva žena u životu – i to ne zbog neiskustva, već zbog totalnog oduševljenja tvojim tijelom. Možda će i završriti prije nego što bi trebalo, ali će vrlo brzo biti spreman za sljedeću rundu.

BIK

Bik je senzualan, ali nekada može da postane i pomalo ljigav od tolike nježnosti. Voli žene sa oblinama, što prirodnije. Uvijek je spreman na seks, i uradiće sve da te zadovolji, ali ako si za ozbiljnu vezu, moraćeš dobro da se potrudiš da ga u nju namamiš.

BLIZANCI

Petar Pan zodijaka, Blizanac je uvijek okružen društvancem i redovno nasmiješen dok mjerka slejdeću žrtvu. Zavešće te samo jednim pogledom, čak i ukoliko ti se ne dopada njegovi izgled. Blizanci su podjednako zabavni van spavaće sobe i u njoj. Vole da promijene desetak poza u toku seksa, ali i dosta prljavog rječnika. Ne vezuj se za njega, brzo će pronaći novu zabavu.

RAK

Ako imaš pozamašno poprsje, nema Raka koji će ti odoljeti! Teško da će ti on prvi prići, pa zato slobodno ti započni konverzaciju, a on će poslije preuzeti kormilo. Rak obožava nježnosti i u stanju je da sate provede ljubeći svaki milimetar tvog tijela. Loša strana svega je da se Rak u toku seksa toliko prepusti osjećanjima da se poslije njega osjeća previše ranjivo pa se povlači u svoju kućicu.

LAV

Ako si željna toga da te neko zasipa cvijećem, komplimentima i da se prema tebi ponaša kao pravi džentlmen, Lav je tvoj čovjek. Međutim, iako će dati sve od sebe da ti priušti iskustvo života, strašno je posesivan pa će ti držati predavanje i kada te neki muškarac okrzne pogledom u prolazu, dok će s druge strane on švrljati kad god mu se pruži prilika.

DJEVICA

Za Djevice mnogi misle da im ime odgovara i seksualnim vještinama, što ne može da bude dalje od istine. Kada su sigurni u stabilnost veze, Djevice će se u krevetu pokazati bolje od Blizanca i Škorpije zajedno. Bitno mu je samo da ste zdrave, čiste i kompletno izdepilirane. Muškarac Dejvica ne podnosi ni najmanju zalutalu dlačicu. Biti u vezi sa njima je sjajno, jer što je duža i ozbiljnija veza, to su oni zainteresovaniji za seks.

VAGA

Vagom vlada Venera, planeta ljubavi, i oni su zaista zaljubljeni u ljubav. Vaga će te zavesti dubokoumnim razgovorima, a onda te raspametiti u krevetu. Međutim, uskoro ćeš saznati da se Vaga zaljubila u svoju predstavu o tebi, a ne u pravu tebe, pa se spremi i na razočaranje sa tvoje i njegove strane!

ŠKORPIJA

Škorpije s punim pravom imaju reputaciju najboljeg ljubavnika. Oni posjeduju sirovu strast i djeluju kao magnet na suprotan spol. Nezasiti su kad je u pitanju seks i daće sve od sebe da te obore s nogu u krevetu, ali ne zato što žele da te zadovolje, već zato što žele da pokažu svoje umijeće.

STRIJELAC

Strijelčevi su strastveni, zanimljivi i pomalo blesavi. Kao i Ovnovi, vole da odmah pređu na stvar. Vole da nauče nešto novo, pa će pažljivo slušati ako želiš da im kažeš šta i kako voliš. Strastveni su govornici, pa će se dešavati i situacije kad bi radije proveli noć čavrljajući s tobom o filozofiji umjesto da te odvede u spavaću sobu. Otvorenog su uma, i nikada te neće osuđivati ako ti prva pokreneš pitanje seksa, i to na prvom sastanku.

JARAC

Jarčevi su jedini koji mogu da pariraju seksualnom apetitu i devijantnostima Škorpije. Postoji samo jedna razlika između ova dva znaka – Škorpije se trude da i javnosti prikažu to svoje lice, dok Jarčevi gledaju da zadrže dostojanstven i umjeren utisak o sebi u javnosti, dok će svoje pravo lice pokazati tek u toku seksa.

VODOLIJA

Muškarac u znaku Vodolije je sav u ljubavi. Jedini problem je taj što voli svijet, biljke, prirodu, humanitarne akcije, ali moraćeš žestoko da se potrudiš ako želiš da zavoli tebe. Lako ga je namamiti u krevet, ali ne i u vezu. Ipak, kada se jednom zaljubi u tebe, teško da će te ikada napustiti, čak i kada ga moliš da to uradi.

RIBE

Sa Ribama nikad ne znaš na čemu si. Jednom prilikom biće suzdržani i konzervativni, a već sutra mogu da izvade bičeve i lisice iz tajne fioke, a da potom danima ne pokazuje nikakav znak interesovanja za tebe. Ali, onda kada je raspoložen za seks, priuštiće ti nevjerovatnu zabavu.

Izvor: zena.blic.rs