HOROR U VRTIĆU: Curica (8) ubila dječaka (1), A RAZLOG ĆE VAS ŠOKIRATI

Tijelo mrtvog jednogodišnjeg dječaka, Koreyja Browna pronađeno je u petak ujutro kad je majka došla pokupiti, njega i njegovu braću s čuvanja iz privatnog vrtića.

U američkom vrtiću je bilo četvero djece i jedna odrasla osoba, ali policija sumnjiči neidentificiranu osmogodišnju djevojčicu za smrt mališana. Petogodišnji dječak tvrdi da je svjedočio događaju.

Bryanna Reasonover iz Michigana, majka ubijenog dječaka, odvela je svoje troje djece na čuvanje jer je ona morala raditi noćnu smjenu. Kad ih je došla pokupiti, Korey nije davao znakove života. Njegova je majka izjavila da je na licu svoga sina vidjela masnice i tragove ugriza, prenosi Daily Mail.

– Užasno mi je jer znam da je patio, a vjerojatno je samo htio da ja dođem, rekla je shrvana majka.

Na svom Facebook profilu Bryanna Reasonover je objavila:

“Nikad ne objavljujem svoje osobne stvari po društvenim mrežama, ali svako se jutro budim i osjećam bespomoćno, i smrt mojeg djeteta čini se nestvarno. Uznemiruje me što toliko ljudi ima toliko toga za reći na društvenim mrežama, a nitko ne zna što se dogodilo, odnosno barem se ponašaju kao da ne znaju. Doći s posla i pokupiti beživotno dijete iz vrtića, shvatiti da ne diše, najgori je osjećaj na svijetu. On nije samo ubijen, njega su mučili. Ima masnice i tragove ugriza po cijelom tijelu i licu. Nakon što su ga ubili i mučili, vraćen je u krevetić i postavljen kao da spava. Baš kao da se ništa nije dogodilo. To je najgori osjećaj na svijetu”, napisala je.

Policija je izjavila kako su djeca ostavljena bez nadzora na neko vrijeme te da je Korey u nekom trenutku počeo plakati i da se djevojčica umiješala kako bi pomogla. Ne zna se je li djevojčica namjerno ubila dječaka ili je to bila nesreća.

Tužiteljstvo provodi istragu kako bi sakupili dokaze i digli tužbu protiv privatnog vrtića u kojem je stradao dječak.

– Ova istraga jedan je od najtužnijih slučajeva na kojima sam radio, rekao je šef policije Jeffrey Lewis.

Izvor: 24sata.hr