HAPŠENJE POSLIJE TRAGEDIJE NA AUTOPUTU: Ćerka iza rešetaka zbog sudara u kojem joj je poginula majka, a otac teško povređen

Žena iz “opela” je poginula, njen muž je teško povređen, a njihova ćerka uhapšena je pod sumnjom da je ona upravljala automobilom i izazvala stravičan sudar danas popodne na autoputu kod Bubanj potoka.

Devojci, koja ima dvojno državljanstvo Holandije i Turske, po nalogu Drugog osnovnog tužilaštva u Beogradu određeno je policijsko zadržavanje do 48 sati, a u tom roku će biti saslušana u tužilaštvu.

U sudaru tri automobila danas oko 14 sati nedaleko od naplatne rampe na Bubanj potoku poginula je majka devojke, dok je otac teško povređen. Teško je povređena i jedna osoba iz automobila “hjundai” novosadskih registarskih oznaka, a lakše su povređene još tri osobe iz istog vozila. U trećem automobilu su se, kako smo saznali na licu mesta, nalazili putnici iz Petrovca na Mlavi, ali oni nisu povređeni.

Nesreća se dogodila na oko 200 metara od naplatne rampe Vrčin, kada je “opel” holandskih registarskih oznaka iz pravca Beograda prema Nišu, probio je zašštitnu ogradu i udario u dva automobila sa srpskim tablicama koja su mu nailazila u susret. Od siline udara, automobil holandskih registarskih oznaka je smrvljen tako da je teško bilo utvrditi model, na sve strane su po putu ostali razbacani odeća i hrana. Devojka je, kako saznajemo, prošla bez povreda, ali ju je u stanju šoka odvezla Hitna pomoć.

Ovo je druga stravična nesreća koja se dogodila danas kod naplatne rampe Vrčin. U sudaru tri automobila, kombija i autobusa jutros oko pet sati jedna osoba je poginula, a šest ljudi je lakše i teže povređeno.

Izvor: blic.rs