FACEBOOK ĆE OBRISATI SVE VAŠE FOTKE: Ako ne napravite OVO do 7. jula!Ukoliko ne preuzmete aplikaciju sve vaše fotografije nestat će 7. srpnja, upozorio je Facebook svoje korisnike.

A smartphone user shows the Facebook application on his phone in Zenica, in this photo illustration

Facebook je počeo upozoravati svoje korisnike koji na svom profilu objavljuju fotografije sa svojih IOS uređaja da će njihovi albumi biti izbrisani idućeg mjeseca.

Sinkronizacija s IOS uređajima s mogućnošću izravnog objavljivanja fotografija lansirana je 2012. Ideja je tada bila da fotografije kasnije lakše dijeliš s prijateljima na društvenim mrežama.

Korisnici su sada obavjšeteni putem e-maila i aplikacija da će ti albumi nestati sa 7. srpnjem te da ih korisnici trebaju preuzeti ili instalirati aplikaciju tvrtke Moments kako bi ih zadržali.

Prisilno usvajanje još jedne Facebook aplikacije izazvalo je konsternaciju među brojnim vlasnicima računa društvenih mreža.

Ranije ovog mjeseca, Facebook je također objavio kako će korisnicima ukloniti chat te da će ga moći koristiti samo u slučaju da uzmu aplikaciju za njega.


Izvor: net.hrPOGLEDAJTE JOŠ
loading...


Inline
Inline