DRAMA U TV-PROGRAMU: Majka ostavila djecu preko SMS poruke, sin jecao u studiju…

Neverovatna scena dogodila se u jednoj italijanskoj televizijskoj emisiji. Gospođa koja je gledaocima predstavljena kao Nunsija ispostavila se kao osoba čije je srce hladnije od leda, a suze koje je u studiju njen sin Kristijan isplakao nikoga nisu ostavile ravnodušnim.

Ukratko prepričano, Nunsija je Kristijana (21) i njegovu mlađu sestru Katerinu (18) napustila pre tri godine, i to preko SMS poruke koja je sadržala tek par rečenica, između ostalog i napomenu deci da je ne traže.

Uprkos nožu zabodenom ravno u dušu, Kristijan ipak nije odsutao od voljene majke, te je nedavno zatražio pomoć od autorke šou-programa “Imaš poštu” Marije De Filipi, koja je posle nekog vremena uspela da pronađe Nunsiju.

Nažalost, prvi trenuci ponovnog susreta majke i sina bili su toliko brutalni da nije manjkalo suza, a prve i vrlo gorke pustio je upravo Kristijan kom je Nunsija, u pratnji svog novog dečka Đovanija, ponovo poručila da s njim i njegovom sestrom više ne želi da ima ništa.

Kristijana je to doslovno bacilo na kolena, a uz njega je u plač briznula i njegova devojka Lusi, s kojom čeka dete i koju je silno želeo da upozna s majkom. U tome je na kraju i uspeo, ali tek nakon što se Nunsija povukla iz studija i otišla da se posavetuje s dečkom. Gledaoci su zagrljaj majke i sina pozdravili aplauzom, međutim bilo bi potpuno pogrešno reći da su Nunsiji trenutno sve oprostili, piše RAI a prenosi “Dnevnik.hr”.

Uplakani sin priznao joj je i to da od njenog odlaska nije slavio rođendane.

Naime, u međuvremenu su doznali da su deca odrastala i bez oca, muškarca koji se prije nekih 11 godina jednako hladno pokupio i ostavio porodicu u nemaštini.

Upravo iz tog razloga majka nije smela da im priredi identičnu grozotu, o kojoj su se naknadno na društvenim mrežama pojavile informacije da je bila žrtva stravičnog porodičnog nasilja, piše na sajtu RAI.

Ko ju je i kako zlostavljao u tim objavama nije jasno rečeno, ali se oglasila i sama Nunsija koja je poručila da “nikad i nikome ne bi poželela situaciju u kakvoj se našla”.

Pogledajte video i podijelite s prijateljima:

Izvor: blic.rs