Došao da popiše struju, zatekao STRAVIČAN prizor u porodičnoj kući!

Rade Golemović zaklao je danas suprugu Brankicu i sina Božidara, a zatim izvršio samoubistvo u mestu Gradina kod Banjaluke.

us0ktkqturbxy81mdm2nznmnwewmzmwzdhmnde3otc1y2jjn2e5yzuwnc5qcgvnk5uczqmuamldlqlnadyawsovb9kyl3b1bhnjbxmvturbxy8xzdc0y2i0mtcwntk1mdqznjyyownhymq2mdzmntbmni5wbmchwga

Muk, tuga i neverica vladaju u ovom mestu. Šokirana rodbina, komšije i prijatelji okupljeni su pored kuće tragično nastradale porodice Golemović, ali još ne mogu da veruju šta se desilo.

Tek nagađaju šta je pravi razlog tragedije koja je zadesila ovu porodicu.

– Bili su normalna porodica, koja se svakodnevno borila sa životnim izazovima. Rade je radio u banci. Nikada se nije svađao sa suprugom. Posebno smo šokirani što je digao ruku na 19-godišnjeg sina, koji je išao u srednju Elektrotehničku školu – pričaju rodbina i komšije.

Dodaju da su jutros oko 5 sati čuli snažnu detonaciju, a telo Rade Golemovića ispred kuće pronašao je radnik „Elektrokrajine“, koji je došao da popiše potrošnju struje. Ubrzo je otkriven užas i u kući, a slučaj je policiji prijavljen danas u 11 časova.

U poslepodnevnim časovima okončan je uviđaj na mestu zločina.

Tužilac je naložio da se preduzmu sve potrebne istražne mere i radnje na utvrđivanju svih okolnosti navedenog događaja, a naložena je obdukcija beživotnih tela koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu RS.

Izvor: blic.rs