DONNA ARES OPET ŠOKIRALA FANOVE: Nakon što su je optužili da je uzela novac, pjevačica je…

Nakon što je nedavno „optužena“ da je uzela novac koji je bio namijenjen za liječenje djevojčice Dajane Čosović, pjevačica Donna Ares je odlučila da spakuje kofere i napusti BiH.

donna-ares-11

Razočarana optužbama pojedinaca da je novac od humanitarnih akcija uzimala za sebe, najavila i prestanak rada Fondacije Dona Ares, navodeći da istu planira otvoriti u zemlji u koju se seli.

Tada je Donna kazala da je mišljenja da će biti korisnija i sebi i drugima iz druge države. Ali i sretnija. I da očekuje kako će naići na više razumijevanja nego u svojoj zemlji.

– Ovdje sam konstantno prisutna i medijski eksponirana, a nemam posla. Odlučila sam da se obrazujem i naučim nekoliko novih jezika. A sve to da sačuvam zdravlje na prvom mjestu. Moj izbor je Skandinavija – rekla je tada Dona Ares, a već danas prijatelje na društvenim mrežama obavijestila da je napustila BiH.

“Evo još jedan status sitan, ali bitan. Hello from the other side! Jesam otišla sam, još prije pet dana! Pozdrav iz Danske! Najsretnija zemlja kažu na svijetu, a znate li zašto?

Zato što svi rade za zajednicu, za društvo, za Dansku, sva obradiva zemlja je obrađena, niko nije gladan, hrane imaju viška, svi su plaćeni za svoj posao i obavezno je vrijeme za porodicu!

Svu papirologiju završite za dva sata maksimalno i nema “papir tamo, papir ovamo” i “ganjanja” papira sa šaltera na šalter! To ovdje ne postoji! Nema ”šabana” i niko nikom ne govori šta treba raditi, svako radi za sebe, a opet svi rade za državu.

Pa ako već moram biti dio nekog sistema, odabrala sam da budem dio najsretnijeg svjetskog sistema!

Multikulturalnost, mir i sloboda: mo hard stress!” – Napisala je Azra Kolaković poznatija kao Donna Ares…

Izvor: doznajemo.com