DOKTORI SU MU DALI 10 POSTO ŠANSE DA PREŽIVI: Žena je odbila da ga ubije, a poslije 3 godine se desilo pravo čudo! (VIDEO)

Treba samo jedna rečenica da shvatite da imate puno toga da pružite i neke stvari mnogo više da cenite, na to će vas naterati priča Meta i Danijel Dejvis Uskoro, a evo i zašto.

“Čoveče, izbaci đubre. Zato što će možda doći dan kada nećete moći”, to je ono što Met Dejvis kaže drugim ljudima nakon što je shvatio koliko ga njegova žena Danijel voli uprkos tolikom bolu i patnji. Met je imao stravičnu nesreću dok je vozio motor, nakon čega je završio u komi. Nije bilo puno lekara koji su tu mogli nešto da urade, osim da savetuju njegovu ženu da povuče okidač – rekla je NE!

Doktori su to preporučili jer je 90 odsto verovatnoća da se neće probuditi.

“Znala sam da nam Bog može pomoći da prođemo kroz ovo. Nisam mislila da je to prevelik zadatak za Boga”, rekla je ona koja je sa Metom bila samo sedam meseci u braku pre nesreće. Posle tri meseca boravka u bolnici, Met je prebačen u svoj dom, gde su se njegova majka i žena brinule o njemu 24 časa dnevno.

“Sada kada je kod kuće, i ako će biti zarobljen u telu, pobrinimo se da ima najbolji pogled na svetu”, rekla je Danijel njegovoj majci. Nakon dužeg vremena počeo je da ih prati očima, nakon čega je počeo i da komunicira.

Jednog dana, Danijel je čula reč koja je dolazila iz Metovih usta.

“Pokušavam…”, rekao je Met misleći na pokušaj da pokrene svoje telo, međutim, rehabilitacija je bila duga i teška.

Kada je izašao iz kome, Met je shvatio da je zaboravio poslednje tri godine svog života. Međutim, Met je napredovao svakog dana. Svakog dana se trudio, znajući da mora opet da dobije dobije mišićnu strukturu i da ojača muskulaturu.

Danijel i Met su se ponovo upoznali

“Neopisivo mi je drago što sam oženio baš nju”, rekao je Met kome je nestalo sećanje na svoju suprugu pre nesreće.

“Jedan razgovor sa Metom promeniće vam život. Ima veliko srce i ljubav prema ljudima. Nikada se ne žali ili ljuti zbog svog stanja. On samo želi da napravi razliku i to mu daje nadu”, ispričala je Danijel.

Met je do danas napravio neverovatan napredak, ide na jogu, kuva, čak vozi i automobil.

Pogledajte video:

Izvor: kurir.rs