Djevojka otkrila kako je posve PRIRODNO i ZDRAVO skinula 55 kila u samo…

Kada je dosegla 120 kilograma, Kate Writer je odlučila smršavjeti i posve prirodno u 9 mjeseci skinula je 55 kilograma.

578df56e-2cc0-480e-88de-15340a0a0a6c-kate

Njen doručak sastojao se od energetskog pića i čokolade, cijeli dan je jela čips i ostalu nezdravu hranu, a večerala bi dvaput – jednom u McDonaldsu, drugi put kod kuće, prenosi Daily Mail. Sa nezdravim stilom života ova 25-godišnja počela je nakon što je upoznala sadašnjeg zaručnika Nicka Jones.

“Kada sam upoznala Nicka imala sam oko 80 kilograma i bila sam malo bucmasta. No on me volio kakva jesam i brzo sam se opustila. Većinu večeri bi jeli hranu iz dostave i prije nego što sam shvatila, težina mi je skočila” kaže Australka.
Njeno skupljanje kilograma ga nije smetalo sve dok težina nije počela štetiti njenom zdravlju. Radila je kao pomoćnica u trgovini i cijeli dan bila na nogama. Noge su joj oticale i toliko boljele da na kraju dana nije mogla ni voziti.

“Do moje 21. godine imala sam 120 kg. Bila sam toliko pretila da mi je bilo teško stajati na poslu. Tada sam shvatila da imam problem” kaže Kate, visoka 170 cm.

Iako je uvijek bila, kako kaže, malo bucmasta, nikada joj to nije smetalo i osjećala se ugodno u vlastitoj koži. “I u školi sam bila bucmasta, ali nikad me nisu zadirkivali zbog toga. Bavila sam se sportom i imala brdo prijatelja. Ali voljela hranu i nikada nisam brinula koliko je dobra ili loša za moje tijelo” kaže Kate.

“Tada je došao Nick i on je volio hranu. Baš kao ni ja, nikad nije previše brinuo oko toga koliko je zdrava. No on je ostao isti, a ja sam se samo širila” priznaje Kate.

Dugo nije primjećivala, ili točnije, nije se brinula. “Izlazila sam, zabavljala – težina mi je bila zadnja na pameti” kaže Kate.

578df5dc-6444-4723-90f5-152f0a0a0a6c-smrsala-2

Shvatila je da je vrag odnio šalu kada više nije mogla raditi a da ju noge ne ubijaju. No nije znala od kuda krenuti. Za početak je samo smanjila porcije.

“Sve što sam napravila je smanjila i porcije i za samo tjedan dana skinula sam oko osam kilograma. Nisam mogla vjerovati” prisjeća se Kate.

Potom sam skinula aplikaciju za brojanje kalorija i počela pratiti što jedem. Za mjesec dana bila sam ispod 100 kg.”

“Nakon što sam shvatila koliko sam zanemarivala svoje tijelo, ‘navukla’ sam se i ubrzo prihvatila žestokog režima vježbanja. Željela sam mršaviti prirodno i htjela sam tijelo koje će pokazati koliko truda ulažem” odlučna je Kate.

Nakon što je masnu hranu zamijenila povrćem i krtim mesom te počela svakodnevno odrađivati žestoke Crossfit vježbe, počela je drastično mijenjati svoj izgled.

“Nakon devet mjeseci, spustila sam se na 65 kg. Nikad u životu nisam bila lakša i osjećala sam se sjajno. Što je najbolje, od silnog vježbanja tijelo mi je bilo oblikovano” kaže Kate i dodaje da ne bi uspjela bez podrške zaručnika.

“Svojski se potrudio kako bi našao zdrave obroke iako on nije morao paziti što jede” zahvalna je Kate.

Danas vježba dva sata svaki dan a nedavno je dobila i licencu za osobnog trenera. Inspiracija je mnogima i na instagramu ju prati 43 tisuće ljudi.

“Ljudi vide moje “prije i poslije” fotografije i prvo što pomisle je kako sam prošla operaciju. Ali nisam. Imam sreće što sam mlada pa se tijelo vratilo, ali mnogo sam sati znojila u teretani” ističe Kate.

Izvor: novi.ba