DJEVOJČICA UMRLA MAJCI NA RUKAMA: Ali onda se desilo čudo…Djevojčica od samo godinu i pol dana umrla je na majčinim rukama nakon što ju je udario automobil ispred porodične kuće. Međutim, na zaprepaštenje svih, nakon pune četiri minute ponovno je otvorila oči.

nikkytwitt6e40b

Nikki Widdowson iz Velike Britanije je mislila da se njezina djevojčica Faith igra u dnevnoj sobi. No, kada je nije mogla pronaći jako se uspaničila. Pregledala je cijelu kuću, ali malene nigdje nije bilo. Kada je pogledala kroz prozor, vidjela ju je kako bespomoćno leži na cesti.

Nikki je istrčala van, a malena joj je umrla u rukama. Nije pokazivala znakove života. Taksist kojemu je istrčala pred auto, odmah ih je odvezao u bolnicu gdje su doktori spasili život malene Faith.

U bolnicu je došla s oštećenom jetrom te je primila tri transfuzije krvi. Nekoliko dana je bila prikovana za bolnički krevet, ali na kraju se oporavila, prenosi Index.

“Bila je mrtva. To je bio najgori trenutak mog života, poput noćne more”, ispričala je potresena majka za Daily Mail. Od tog događaja su prošle tri godine, malena se sasvim oporavila, no nesreća je ostavila traga na njenoj psihi. Dugo je bila istraumatizirana i preplašena, ali sada je ponovno sretna i zdrava djevojčica.


Izvor: Index.hrPOGLEDAJTE JOŠ
loading...


 Lajkajte nas na Facebooku!