DJEVOJČICA (3) JE UMRLA I ZA SOBOM OSTAVILA TUGU: Slomljeni roditelji objavili POTRESAN STATUS uoči sahrane!

– Voljela si smijeh, smijala si se uvijek, i kad je bilo najteže ti si smijala. Bila si isto tako i najveća ljutica, bila si karakter, bila si najhrabrije stvorenje, ne zato što ja tako mislim, nego zato što su svi koji su te znali tako mislili – napisala je na svom Fejsbuk profilu Simona Mićević, majka malene Sofije (3), koja je izgubila bitku za život.

Ovaj status slomljena majka podijelila je sa svojim prijateljima uoči sahrane malenog anđela. Naime, Sofija će biti sahranjena na Perduovom groblju u Banjaluci sutra u 14 časova.

– Bila si tatina peza jedina, bila si Sofo “čudo” i to neviđeno! Kažu da Bog uzima samo posebne i da od njih pravi anđele, mi smo imali čast da baš ti budeš jedan od tih anđela i da smo te baš mi dobili. Ljubavi, ovaj zemaljski život nije bio za tebe, vidjela si to i sama kroz ovu borbu kroz koju si prolazila, zato si morala da odeš. Mi ljubavi znamo da ti je sad tamo mnogo lijepo, znamo da se igraš, znamo da si konačno u potpunosti srećna. Nama ćeš faliti, ali mi nismo bitni, bitna si ti i tvoja sreća. I Luka zna da si ti ona najsjajnija zvjezdica na nebu i zna da se igrate žmurke onda kad te sakrije neki oblak. Ljubavi, živote, pezo tatina, igraj se i budi srećna, a mi ćemo te zauvijek čuvati u našim srcima. Voli te tata, mama i tvoj Uka – piše na statusu.

Izvor: Srbija Danas