DIRLJIVO: Sijamski blizanci PRVI PUT ugledali jedan drugome lice!

Jadon i Anias McDonald, sijamski blizanci koje su liječnici razdvojili u oktobru prvi put su jedan drugog pogledali u lice, a dirljivi trenutak je ovjekovječen fotografijom.

100704_capture-20161126-034010

Mališani su od iznenađenja jedan drugog gledali otvorenih usta. Braća su bila spojena glavama, a liječnici su ih operirali 27 sati. Jadon se izvrsno oporavlja i vesela je beba puna energije, ali Anais, koji je i prije operacije imao više problema, još se bori s infekcijama i virusima.

Liječnici smatraju da braću ne treba dodatno traumatizirati i razdvajati jer smatraju da će Jadenova pozitivna energija pomoći Aniasu da se brže oporavi.

100704_capture-20161126-034041

Osim što su se braća prvi put pogledala u oči, roditelji su ih prvi put mogli primiti u naručje. Jadena su mogli prigrliti odmah nakon operacije, ali morali su pričekati da bi primili Aniasa jer je zbog komplikacija bio spojen na brojne cjevčice.

– 13 mjeseci sam sanjala o ovom trenutku. Pogledala sam Jadenovo lice i vidjela ga na posve nov način. Jedan od najznačajnijih trenutaka u mom životu – opisala je Nicole McDonald na društvenoj mreži gdje je i dokumentirala cijeli proces jer skupu operaciju obitelj pokušava financirati preko GoFundMe kampanje. Operacija je trajala 27 sati, a McDonaldi će je morati platiti 2,5 miliona dolara.

Izvor: 24sata.hr