DIJELITE DALJE – OVO JE NAJSTRAŠNIJE ŠTO RODITELJ MOŽE DA ZAMISLI: Umalo sam ostala bez djeteta zbog…

Autorka stranice The Troublesome Tokley’s nedavno je podijelila je svoju priču i upozorila roditelje da obrate pa pažnju na strašnu opasnost koja može da vreba u svačijem domu.

95585_1upozorenje-mame-deca-opasnosti-venecijaneri-foto-facebookthe-troublesome-tokley-1471433993-972077

“Molim vas pročitajte! Podelite i obratite pažnju!

Današnja igrarija mogla je da se završi tragično. Mogla sam da izgubim svog Zejdena.

Ja sam helikopter roditelj, kako to neki nazivaju, stalno motrim na svoju djecu dok se igraju, ne samo kako bih bila sigurna da su bezbijedni, već zato što se Zejden često povrijedi zbog cerebralne paralize. Gledala sam ih kako se igraju napolju, kako se zabavljaju baš kao sva druga djeca. U jednom trenutku udarali su u verandu i zbog vibracija je vjerovatno kukica ispala.

Kanap od venecijanera je uhvatio Zejdena oko vrata i on je u strahu vukao, a ove fotografije pokazuju kako je izgledao nakon četiri sata. Da ih nisam posmatrala bilo bi prekasno. Kako jedan trogodišnjak može da zna šta jeste, a šta nije igra i kako dozvati pomoć ako ga niko ne nadgleda?

Molim vas pazite svoju djecu, pazite šta ih okružuje. Kanapi kod nas su zavezani, znam da je tako u većini domova, ali ništa vam ne može vratiti djecu ako se nesreća desi. Sekunde su bile u pitanju. Iako sam na vrijeme vidjela šta se dogodilo, njemu su se ipak pojavile modrice za koje su mi doktori savjetovali da pratim.“

Dan nakon njenog upozorenja, Zejden se oporavio, osim što i dalje ima tragove na vratu. Prema maminim riječima, doktori su zadovoljni jer se oticanje nije desilo u snu. Zejden jede, pije i ponaša se kao inače.

Roditelji, ne zaboravite da je konstantno nadgledanje vaših mališana veoma bitno jer stvari mogu krenuti po zlu u sekundi.

Izvor: yumama