Detalji horora: Izmamila bivšeg dečka iz kuće pa mu u autu zarila nož u vratNakon provedene istrage, varaždinsko Županijsko državno odvjetništvo podiglo je optužnicu protiv Nuše Bunić (21) iz Varaždina zbog ubojstva bivšeg dečka Nikole Tureka u lipnju ove godine.

Tereti je se da je 15. lipnja na varaždinskom području na livadi „pri Beli Kipi“ ubola 30-godišnjeg Tureka u lijevu stranu vrata i prerezala mu karotidnu arteriju. Zatim je pobjegla s mjesta događaja, a nesretni mladić je počeo obilno krvariti, pao je u hipovolemični šok, zadobio moždani udar, te je dva dana kasnije preminuo u varaždinskoj bolnici.


U optužnici je predloženo produljenje istražnog pritvora u kojem se okrivljenica nalazi od uhićenja, zbog opasnosti od ponavljanja djela.

Turekovo ubojstvo šokiralo je cijelo Varaždinsku županiju i šire. ‘Bajker’ i njegova bivša djevojka su se u vremenu do 23 do 3.30 sata u noći s 14. na 15. lipnja na Belim Kipima posvađali i fizički sukobili u njegovom autu. Nakon što ga je izbola nožem pobjegla je, a on se uz otvorenu ranu autom ipak uspio dovesti do Kumičićeve ulice u gradu gdje ga je pronašao jedan prolaznik te obavijestio medicinsku pomoć i policiju.

Mještani su pričali da su Nuša i Nikola prekinuli ljubavnu vezu godinu i pol prije nego ga je ubila. Te ga je noći navodno izmamila iz kuće prijeteći samoubojstvom. Od prekida njihove veze, Nikola je pokušao ostati u prijateljskom odnosima s njom iako ga je, kako su pričali njegovi prijatelji, često uznemiravala i nakon prekida. No, on je ipak htio ostati s njom u kontaktu jer je znao da ima problema pa se brinuo za njezinu sigurnost. Kada je prohodao s drugom djevojkom i njoj je Nuša često dosađivala.

Nuša je policiji rekla da je bivšeg ubila u samoobrani, pa je istovremeno protiv bivšeg dečka podnijela kaznenu prijavu. Na čitavu Nikolinu obitelj, djevojku i brojne prijatelje, ovaj je strašan događaj ostavio neizbrisiv trag.


Izvor: 24sata.hrPOGLEDAJTE JOŠ
loading...


Inline
Inline