DANAS JE NAJMRAČNIJI DAN U GODINI: Evo zašto horoskop predlaže da 21. decembra ne izlazite iz kuće!Prema riječima astrologa, 21. decembar će biti najmračniji dan u 2017. godini, a evo kako da najbolje izbjegnete probleme koje donosi.

Zimska kratkodnevica će doslovno i figurativno biti najmračniji dan u ovoj godini.


Kao da nam ovaj mjesec već nije dovoljno lud, već će nam i zimska kratkodnevica biti pravi pakao zahvaljujući jednom kosmičkom incidentu koji se poslednji put desio prije 350 godina.
Prema riječima astrologa, 21. decembar će biti najgrozniji dan u 2017. godini. Ovogodišnja kratkodnevica će se razlikovati od prethodnih jer po prvi put nakon 1664. godine Sunce ulazi u kuću Jarca samo par sati pošto i Saturn napravi istu promenu. Ovo dovodi do poravnanja Sunca i Saturna koje donosi jako negativne posljedice.

– Na individualnom planu ovakva promjena i paralela može da bude dobra, ali na makro planu nikako, rekao je Nil Spenser.

On savjetuje da 21. decembra sve što radimo može da nam izgleda teže nego obično, a započinjanje nečeg novog se nikako ne preporučuje. Ovog dana možete se osjećati ograničeno i prinuđeno na neke stvari, ali ne dozvolite da takav osjećaj utiče na vaše obaveze. Preduzmite sve mjere opreza ovog dana i ne koristite izgovore kako biste nedostatkom energije opravdali lenjost. Ako trebate da riješite neki problem, pobrinite se da je to rešenje najbolje za sve ne samo za vas.

Takođe, stručnjaci iz oblasti feng šuija savjetuju oprez jer je 21. decembar najproblematičniji dan i bilo kakva aktivnost treba da se izbjegava po svaku cijenu. Naglašava da će se svaki posao koji budete radili toga dana samo odugovlačiti i da će vas mnoge busporavati sve do januara naredne godine.

Sve aktivnosti koje ste planirali za 21. i 30. decembar podložne su iznenadnim promjenama u posljednjem trenutku, a neki se mogu odložiti čak i za više mjeseci pa i godinu.

Izbjegavajte da držite sastanke, da putujete, a sve dok je Merkur retrogradan nećemo moći da se opustimo. Iako se 22. decembra on premješta i kreće pravim hodom, osjećat ćemo njegov retrogradni uticaj još par nedelja.

Možda bi bilo najbolje da ovaj dan provedemo u kući uz neki dobar film i da uopšte ne izlazimo napolje kako bismo izbjegli sve probleme i komplikacije koje nam ovaj datum donosi.


Izvor: novi.baPOGLEDAJTE JOŠ
loading...


 Lajkajte nas na Facebooku!