CIRKUS NA SVADBI: Izbila opšta tuča jer je mlada odlučila da ZADRŽI PREZIME!

Otkako je mlada saopštila svoju odluku, krenula je netrpljevost, zbog čega je izbila opšta tuča među svatovima, pa je na kraju svadbeno veselje prekinuto

tuca

U svetu je normalno da mlada na venčanju ostavi svoje prezime, i da uz svoje doda i mladoženjino. Međutim, izgleda da to nije prihvatljivo u Leskovcu, gde je došlo do fizičkog obračuna između svatova zbog mladine odluke da zadrži svoje i doda njegovo prezime.

Do ovog incidenta je došlo pre par nedelja u poznatom gradskom restoranu u ovom gradu, kada je mlada rekla matičaru da zadržava svoje prezime i dodaje suprugovo.

– Ku*vo! – začulo se nakon mladine odluke, a to je rekao njen svekar.

Kako su muzičari rekli, na svadbi više ništa nije bilo isto.

– Nakon toga su se posvađale i prije. Koliko je bilo neprijatno, toliko je bilo i smešno jer je reč o uglednim gradskim porodicama. Obe imeju “pedigre” uspešnih leskovačkih privrednika – ispričali su muzičari za Jugmedia.rs.

O ovom do sada u Leskovcu nezabeleženom incidentu, danima se pričalo po gradskim kuloarima.

– Kada je svekrva tašti u jeku svađe rekla: “Glupa kurvo!”, ova joj je odgovorila: “A što sam glupa?”, nakon čega je nastao opšti smeh u dvorani – prepričava basista iz svadbarskog benda, a njegovu priču do poslednjeg slova potvrđuju i konobari i neki od svatova.

Nažalost, šala nije zaustavila netrpeljivost među svatovima, već je nekoliko sati kasnije sve kulminiralo opštom tučom gostiju, pa je slavlje prekinuto.

Izvor: Telegraf.rs