CIJELO SELO KOD ZNALO ZA KOMŠIJE ZVIJERI: Bolesnici nudili djetetu (11) krem bananice za s*ks!Šestorica meštana iz sela kod Lebana koji su uhapšeni zbog silovanja bolesne devojčice (11) davali joj slatkiše i hvalili se da ih „tako ne košta mnogo“.

silovanje-pedofili-devojcica-foto-kurir-1479589319-1039151

Plakala sam jer me je mnogo bolelo, bilo mi je hladno. Govorili su da će me oni zagrejati.


Ovo je ispričala policiji jedanaestogodišnja devojčica iz sela Ždeglova kod Lebana koju su mesecima silovala šestorica meštana. Dete, koje je ometeno u razvoju, smešteno je u hraniteljsku porodicu, a šestorka je uhapšena.

Pritvoreni su G. M. (52) i J. S. (62) iz Ždeglova, N. J. (56) i M. S. (59) iz Konjina, Z. M. (60) i S. N. (54) iz Ždeglova i Lugara, kao i M. I. (49), za koga nije navedeno odakle je.

Javna tajna

– Oni se terete da su seksualno iskorišćavali dete u nekoliko navrata, a poslednji put pre desetak dana, kada je i stigla prijava policiji – kažu sagovornici iz istrage.

Meštani ovog, ali i okolnih sela kažu da je većina sugrađana znala za obljubu i iživljavanje nad bolesnim detetom, ali da su svi ćutali. To je, kako kažu, bila javna tajna.

– Hvala na hrabrosti ljudima koji su prijavili ove bahanalije, jer se svima dizala kosa na glavi zbog onog što su joj radili po selu – kaže jedna od žiteljki Ždeglova.

Meštani koji nisu mogli da gledaju iživljavanje po selu kažu da su silovatelji detetu davali grisine, čips, bananice…

– Čuo sam da su se hvalili da joj daju te sitnice, „pa ih ne košta mnogo“. Takođe se pričalo da je majka devojčice zatrudnela s jednim od ćerkinih napadača, i da se navodno nedavno porodila i dete ostavila u porodilištu – kažu naši sagovornici.

Žive od nadnica

Sagovornici Kurira iz sela ističu da su pre desetak dana dvojica muškaraca odvela devojčicu ka topolama na periferiji Ždeglova i da je dete plakalo.

– Ubrzo posle toga na vrata trošne kuće devojčicine porodice zakucala je policija i odvela je – kažu oni.

Inače, porodica u kojoj su svi ometeni u razvoju živi u staroj i oronuloj kući, a izdržava se od humanitarne i socijalne pomoći i nadnica koje zaradi otac.

Majka devojčice
PLAKALI SMO KAD SU JE ODVELI

Novinar Kurira uspeo da je dođe do majke devojčice, koja je rekla da joj ćerka nikada nije pričala da ju je neko silovao.

– Ništa ne znam. Svi smo plakali kad su je odveli – kaže majka, koja ima i dva sina, od 12 i 13 godina, takođe sa smetnjama u razvoju. Ona je rekla da nj1ena ćerka ide u redovnu školu.

Kazne za silovanje
OD DVE DO 18 GODINA

2-12 godina zatvora je kazna za silovanje u Srbiji

3-15 godina zatvora je kazna za silovanje deteta mlađeg od 18 godina

5-18 godina je zatvorska kazna za silovanje deteta mlađeg od 14 godina


Izvor: kurir.rsPOGLEDAJTE JOŠ
loading...


Inline
Inline