CIJELI ŽIVOT JU JE SKRIVALA OD MUŽA: Srušio mu se svijet kad je vidio što je unutra

Anegdote postoje kako bismo iz njih izvukli korisne pouke. Tajna jedne žene, koju je čitav život skrivala od supruga, rezultat je savjeta koji je dobila dok je još bila djevojka.

2250981718_3acd7de582_z

Muškarac i žena bili su u braku 60 godina. Nikada nisu imali tajni koje su skrivali jedno od drugoga. Postojala je tek jedna kratonska kutija koju je žena držala na vrhu ormara za koju je suprugu rekla da ju nikada ne otvara niti o njoj postavlja pitanja.

Sve te godine muškarac nikad nije pitao za kutiju, dok jednog dana žena nije oboljela, a liječnik je rekao da se neće oporaviti.

Zamolila je muškarca da s ormara skine kutiju i donese joj u postelju. Smatrala je kako je došlo vrijeme da on konačno sazna što se nalazi u kutiji.

U kutiji su se nalazile dvije krpene lutkice i bunt novčanica. Izbrojali su, u kutiji je bilo preko 95 tisuća dolara.

Muž je pitao ženu, što to sve znači, a ona mu je odgovorila:

“Kada sam bila mala, baka mi je rekla tajnu uspješnog braka. Rekla mi je kako, svaki puta kada me naljutiš, trebam prešutjeti sve i napraviti malenu krpenu lutkicu”

Muškarac se rasplakao, jer u kutiji su bile samo dvije lutke, pa je pretpostavio kako se njegova žena na njega samo dva puta u životu doista naljutila.

“Drago mi je što vidim dvije lutkice, ali, draga, odakle sav ovaj novac?”, pitao je starac staricu.

“A, to! Pa, to je novac koji sam zaradila od prodaje svih krpenih lutaka”, odgovorila je žena.

Izvor: net.hr