Ciglom zatukao majku na spavanju, polomio joj sve kosti na licu

Županijsko državno odvjetništvo u Dubrovniku donijelo je u četvrtak rješenje o provođenju istrage protiv 34-godišnjeg Đ. M., kojeg se sumnjiči da je u noći s 21. na 22. oktobra ubio svoju majku L. M. višestrukim udarcima ciglom u glavu, zadavši joj prijelome svih kostiju lica i čeljusti te krvarenje u području dušnika uslijed kojih je preminula.

Županijsko državno odvjetništvo u Dubrovniku u svom je saopćenju objavilo kako je istraga pokrenuta protiv hrvatskog državljanina (1983.) zbog osnovane sumnje na počinjenje kaznenog djela ubistva.

“Postoji osnovana sumnja da je okrivljenik 22. oktobra 2017. oko 4,52 sata u Dubrovniku u Blatskoj ulici, u namjeri da liši života svoju majku, ušao u stan prethodno slomivši ciglom staklo na ulaznim vratima te u dnevnom boravku istom ciglom više puta udario po glavi svoju majku koja je spavala na krevetu. Oštećenica je zadobila prijelome svih kostiju lica, čeljusti i krvarenje u području dušnika uslijed kojih je preminula”, navode iz Županijskog državnog odvjetništva u Dubrovniku.

Županijsko državno odvjetništvo u Dubrovniku ističe kako je na njihov prijedlog sudac istrage Županijskog suda u Dubrovniku 31. oktobra 2017. okrivljeniku odredio istražni zatvor.

Izvor: Index.hr