Brutalna osveta: Trudna žena “silovala” muževu ljubavnicu, A EVO KAKO…

Ly Chanel (23) iz Vijetnama doznala je da ju suprug vara i odlučila se na vrlo brutalan način osvetiti njegovoj ljubavnici. Ona i još tri prijateljice dočekale su ljubavnicu, skinule ju do gola, bacile na krevet i u vaginu joj stavile ljute papričice.

Dok je nesretna žena proživljavala agoniju, držale su je za ruke i noge. Ostatke papričica pobacale su po krevetu i plahtama.

Ly koja je trudna tri mjeseca i nosi sina počela je sumnjati da ju njen suprug, 24-godišnji Chien Keo, vara jer je počeo satima izbivati iz kuće bez pravog objašnjenja.

Zajedno s prijateljicama odlučila je slijediti supruga koji se uputio prema jednom motelu na sjeveru Vijetnama. Kad je preljubnički par stigao na odredište, žene su krenule u akciju.

Sve što su ženi radile fotografirale su i objavile na Facebooku. Reakcija korisnika te društvene mreže bila je burna jer su se mnogi pitali zašto Ly nije kaznila svog nevjernog supruga, a ne njegovu ljubavnicu, piše Daily Mail.

– Žene lako praštaju, ali nikad ne zaboravljaju. Ljubomora je bolna, doznat će ona to. Znam da me sad neki ljudi mrze, ali tako je to u životu, ne možete svakoga zadovoljiti, kaže Ly.

Policija je priopćila da žrtva ovog napada nije podnijela nikakvu prijavu, a tužitelji tvrde da osnove za kažnjavanje osvetoljubljive Ly postoje.

– Stavljanje ljutih papričica na nečije osjetljive dijelove tijela i stavljanje fotografija mučenja na internet svakako je znak poniženja. Ako papričice ženi prouzroče ozljede, Ly bi mogla snositi neke administrativne sankcije i platiti kaznu u iznosu do 200 dolara.

Izvor: 24sata.hr