BRUKA: Pijani policajci u saobraćajci devastirali automobil i pobjegli s lica mjesta!Dvojica policajaca izazvala su saobraćajnu nesreću službenim automobilom pod utjecajem alkohola, a nakon toga su pobjegli! Međutim, prilikom bjekstva im je ispala tablica s automobila i ubrzo su identifikovani.

Nesreća se dogodila u nedjelju oko 22 sata u jednoj od najprometnijih ulica. Nezvanično, sudarili su se policijsko vozilo i taksi „Opel Vectra“.

Tom prilikom je oštećen policijski auto, a automobilu je samo pukao branik. Nakon nesreće, u kojoj nije bilo povreijđenih, policajci su nastavili da voze, ali im je ispala jedna tablica sa automobila.

– Taksista koji se sudario s policajcima pozvao je policiju i policajci su došli i uradili uviđaj. Oštećeno je policijsko vozilo, a taksista je prošao bez povreda. Policajci su, inače, bili na dužnosti – kaže izvor blizak istrazi.

U policiji su potvrdili da je nesreću izazvao pripadnik MUP i da je protiv njega podnesena prekršajna prijava i donijeto rješenje o udaljenju s posla.


Izvor: avaz.baPOGLEDAJTE JOŠ
loading...


Inline
Inline