BRUKA LEPE BRENE: Hvali se bogatstvom, A KRADE STRUJU i NE PLAĆA POREZ!Fahreta Živojinović se hvali milionskim investicijama, ali neće da odgovori zašto je krala struju u svojoj kući na Bežanijskoj kosi i kafani na Zlatiboru, kao i zašto nije platila porez kad je prodala akcije “Granda“ američkom KKR-u.

thumb460_98326_1brena

Fahreta Živojinović, poznatija kao Lepa Brena, pohvalila se preksinoć da je silne milione eura uložila u “Grand produkciju”, ali pritom nije objasnila zašto je, iako je milionerka, krala struju u porodičnoj kući na Bežanijskoj kosi i kafani na Zlatiboru.


Takođe, Brena je propustila i da kaže zašto nije platila porez državi Srbiji kad je 2014. godine akcije “Granda” prodala američkoj KKR fondaciji.

Zvijezda bivše Jugoslavije je o svojim finansijama pričala pokušavajući da demantuje glasine da je “najveći estradni cicija”. Brena kaže da nije “štekara” i da sav novac ulaže u biznis!

Fahreta je navela i da je na “Grand”  potrošila ogromno bogatstvo samo da bi njene kolege iz bivše Jugoslavije imale gdje da pjevaju (?!), prećutkujući da je upravo ona zaradila najviše para od tog istog “Granda”.

– Ja sam žena koja je uložila najviše viška svojih sredstava da bi se cijela eks-jugoslovenska estrada slikala na sceni koja košta 10 miliona eura, ako ne i više… Stoga mi nemojte zamjeriti što ne vodim računa o sitnicama. Nek pričaju da se oblačim jeftino, kod Kineza ili gdje već. To prepuštam onima koji cijeli život vode računa o tome šta će obući, pojesti i popiti… – rekla je Brena novinarima Informera.

Dakle, kao što vidimo, gazdarica “Granda” tvrdi da ima “višak sredstava”  koji se mjeri milionima eura. Bilo bi baš lijepo kad bi nam još objasnila zašto taj “višak” nije trošila i na račune za struju i plaćanje poreza državi u kojoj živi i radi decenijama.

Odgovor se možda krije u sljedećoj Breninoj rečenici:

– Volim da trošim milione na biznis, ali ne dajem pare na gluposti…

Fahreta Živojinović nije precizirala da li, kad kaže “gluposti”, misli na porez i plaćanje struje.


Izvor: Informer.rsPOGLEDAJTE JOŠ
loading...