BEBICA JE UMIRALA, ali je njena majka učinila nešto što ju je VRATILO U ŽIVOT!

Rachel se rodila prije vremena, njezino je tijelo bilo previše maleno da bi živjelo, srce joj je kucalo samo jednom u deset sekundi, nije mogla disati.

86193_1bab

Liječnici su dozvolili majci da se oprosti od djeteta, rekli su joj: “Imate samo nekoliko minuta.” Carolyn Ibisiter odmotala je bebu i stavila ju golu na svoja prsa. Suze su joj se slijevale niz obraze, njezin je suprug bio neutješan.

“Nisam željela da joj bude hladno. Zato sam ju odmotala i stavila na svoju golu kožu. Njezine su nožice bile promrzle”, opisala je Carolyn za Daly Maily.

“Taj je zagrljaj bio sve što sam joj mogla podariti” rekla je. Međutim, ono što je uslijedilo iznenadilo je liječnike i dalo roditeljima novu nadu.

86193_ljubav2

Toplina tijela i blizina majčina srca potaknuli su pravilan rad srca male Rachel, koja je počela normalnije disati.

“Nismo mogli vjerovati, a i doktori su bili iznenađeni. Ispustila je slabašni krik”, rekla je Rachelina mama.

“Liječnici su rekli kako za nju nema nade, ali ja nisam dozvolila da odmah umre. Bolnički svećenik ju je blagoslovio. Čekali smo da umre, ali ona se nije dala. Njezini su obrazi odjednom poprimili zdravu ružičastu boju”, opisala je trenutke koje nikada neće zaboraviti.

“Ona je doslovce mijenjala boju iz sive u ružičastu, pred našim očima, postajala je sve toplija”, prisjetila se najsretnijeg trenutka u životu mama djevojčice.

86193_carolyn

Samo četiri mjeseca kasnije, beba je napustila rodilište i došla svojoj kući. Njezina mama, hemičarka po struci, čudom smatra što je malena živa.

“Rachel je pravi mali borac i čudo je što je uopće danas tu. Kada se rodila, dali su joj samo 20 minuta života, a onda je jedan zagrljaj promijenio sve. Nikada to neću zaboraviti, rekla je 38-godišnja majka.

Izvor: Net.hr