AUSTRALIJA TRAŽI RADNIKE: Dijele vize i nude poslove! Ovo je lista zanimanja…Građani kojima je “prekipjelo”, a san im je živjeti u Australiji imaju novu priliku zatražiti vizu i zaposliti se u toj zemlji. Ovih dana objavljena je lista zanimanja koja su ondje tražena.

4607956121_e0cde261a2_o

Australijsko Ministarstvo za imigraciju i graničnu zaštitu izdalo je novu listu zanimanja koja su im deficitarna u ovoj godini, ali se računa da ih neće biti dovoljno niti u idućoj. Dokument će na snagu stupiti 1. srpnja i odnosi se na osobe koje će se prijaviti za dobivanje australijske vize.

U toj su skupini i radne vize : stalna boravišna viza za stručne radnike, radna vize u trajanju četiri godine s mogućnošću apliciranja za trajnu vizu i privremena viza za diplomce.

Među poželjnim zanimanjima nastavnici, veterinari, inženjeri poljoprivrede…

Među zanimanjima koje se traže su menadžer projekta, industrijski inženjer, inženjer poljoprivrede, biomedicinski inženjer, nautički arhitekt, šumar, veterinar, nastavnik, pedijatar, reumatolog, fizijatar, kirurg, medicinske sestre, zidar, stolar, električar, socijalni radnici, psihoterapeuti…

Detalje o traženim zanimanjima i vizama možete pročitati OVDJE.


Izvor: net.hrPOGLEDAJTE JOŠ
loading...


Inline
Inline