ANGELINA JOLIE BOLESNA – NE MOGU DA ŽIVIM BEZ TEBE: Očajni Bred Pit pokušava da spasi život AnđeliniVest da je Anđelina Džoli drastično smršala i da ima samo 36 kilograma, uzdrmala je svet, a kako navode američki tabloidi, njen suprug Bred Pit je uplašen da bi ona mogla čak i da umre od anoreksije, i sve čini da bi joj pomogao…

Andjelina-Dzoli-i-Bred-Pit-5-670x492

Sve ove navode bi trebalo primiti sa rezervom, jer to su uvek nezvanične informacije iz “dobro obaveštenih izvora”, ali činjenica je da je Anđelina zaista neverovatno mršava, i po mišljenju lekara, zdravlje bi zaista moglo da joj bude ozbilljno ugroženo.

Prema priči Bredovih prijatelja, situacija u porodici Džoli-Pit je napeta već duže vreme, i glumac je u sve većem očaju jer ne zna kako da Anđelinu natera da promeni navike i konačno počne da jede. Glasine kažu da glumica i po nekoliko dana ne pojede ništa!

Andjelina-Dzoli-2-670x1011

Nekoliko “gosip” portala je objavilo informaciju da je Bred pokušao sve što je mogao – preklinjao je Džolijevu da zbog njega i njihove dece, počne da jede, govorio joj da ne može da zamisli život bez nje… Međutim, kada ovakvi pokušaji nisu imali efekta, Pit je promenio taktiku, pa je čak i glumici blizak magazin “People” objavio da joj je Bred zapretio razvodom ukoliko hitno ne počne da se leči od anoreksije.

Ipak, ništa se nije promenilo i Anđelina je sve mršavija… Ako je verovati pojedinim glasinama, anoreksija se kod Anđeline pojavila kao reakcija na stalni stres, depresiju i osećanje “emocionalnog preopterećenja”. Iako čuvena glumica tvrdi da ne boluje od anoreksije, članovi njene familije su veoma zabrinuti za nju i boje se da se ona nalazi pred totalnim psihičkim i fizičkim slomom…


Izvor: Telegraf.rsPOGLEDAJTE JOŠ
loading...


Inline
Inline