AKO IMATE OVU MARKU TELEFONA: Od 31. avgusta nećete moći da koristite Facebook!Društvena mreža odlučila je da nakon 31. avgusta prestane da pruža podršku za svoju zvaničnu aplikaciju na ovim telefonima! Uskoro će se slična loša vijest pojaviti na još jednom brendu telefona, a onda ćete morati da kupite novi telefon!

5744b9fb-b7e0-4c2c-9639-08620a0a0a6d-huawei-p9-2-previewOrg

Nakon najave da korisnici Blackberry uređaja više neće moći da koriste WhatsApp aplikaciju, iz Facebooka stiže još jedna razočaravajuća vijest, piše “Bktvnews“…

Društvena mreža odlučila je da nakon 31. avgusta prestane da pruža podršku za svoju zvaničnu aplikaciju na Blackberry uređajima.

Na svu sreću, vlasnici Blackberry uređaja neće u potpunosti ostati bez pristupa ovoj društvenoj mreži nakon što Facebook ukine zvaničnu podršku za svoju aplikaciju.

Iz Blackberry poručuju korisnicima da počnu da koriste web verziju Facebooka jer je u pitanju najbolja alternativa.

“Dali smo sve od sebe da zajedno sa Facebookom promijenimo stvari, ali ovog puta se čini da je odluka konačna. Uprkos ovim lošim vijestima, naporno radimo da našim korisnicima pružimo najbolje korisničko iskustvo i tražimo alternativna rješenja”, saopšteno je iz Blackberryija.

Početkom mjeseca je chat aplikacija WhatsApp, koja se nalazi u Facebookovom vlasništvu, takođe najavila da korisnici Blackberry uređaja neće moći da je koriste osim ukoliko ne posjeduju kompanijin Android model Priv.


Izvor: PatriaPOGLEDAJTE JOŠ
loading...


Inline
Inline