7 GODINA ŽIVJELA U KOVČEGU: Ispovijest žene koja je preživjela pakao svakodnevnog silovanja i mučenja

Žena koja je bila zatvorena u drvenu kutiju, silovana i konstantno mučena sedam godina, ispričala je svoju užasavajuću priču o stravičnom iskustvu koje je proša.

kolin-sten-borac-zena-silovana-oteta-foto-yt-1473359755-987331

Kolin Sten imala je samo 20 godina kada je peške krenula kod svoje drugarice na žurku. Tada je naletela na Kameron i Dženis Huker koji su je oteli 19. maja 1977. i čuvali je sve do 1984. godine. Ona je tada uspela da pobegne uz pomoć Dženis, koja je i kasnije na sudu svedočila protiv svog supruga.

proxy

Kolin je 23 sata dnevno bila zatvorena u drvenoj kutiji svaki dan tih sedam godina.

Sada, gotovo četiri decenije nakon što je kidnapovana otkrila je kakve su joj misli prolazile kroz glavu i kako je uspevala da preživi.

“Naučila sam da mogu da odem bilo gde u svojim mislima. Fokusirala sam na lepe uspomene i ljude koje volim”, ispičala je ona.

“Samo pobegnete u mislima iz realne situacije i odete nege drugde, negde gde se osećate prijatno, gde su ljudi koje volite. Bilo šta što vas čini srećnim”, nastavlja ona.

crxhzymwiaap5r_

Kada bi je puštali iz kovčega, sirotu ženu bi udarali i silovali. Pretili su joj kako su deo orgnizovane bande i da ako pokuša da pobegne njihovi pomagači napolju će je ubiti.

Tek avgusta 1984. uspela je da pobegne a monstrum i njegova žena su osuđeni zbog kidnapovanja i seksualnog uznemiravanja.

Sten, sada ima 59 godina i živi u Kaliforniji, ispričala je medijima kako je njen život postao prelep otkad je uspela da pobegne iz kandži monstruma. Nedavno se venčala četvrti put, a i ma i jedno unuče.

“Jednom kada ste ponovo slobodni, kao da su vam sve kapije otvorene”, zaključuje ova žena borac.

Izvor: kurir.rs