3 MJESECA POSLIJE MATURE JE UMRLA: Zbog djela njenih prijatelja, bila bi jako ponosna!Kada je Katerin Malatesta bila na svojoj maturskoj večeri u 16. godini života, taj dan je bio jako bitan. Iako to isto može da se kaže za sve 16-godišnjake, Katerinina matura je bila savršena.

90254_k4aterina-matura-foto-viralthread-1462039113-897107

Njena majka, Dženiger Gudvin, objasnila je koliko je njenoj kćerki značio taj dan:

“Okrenula se prema meni i rekla: Mama, po prvi put poslije dugo vremena, zaista se osjećam prelijepo. To je bio tako divan momenat i ja sam bila tako srećna što se ona tako osjećala na taj dan. Bila je to specijalna noć za sve nas.”

Tužno, dok se Katerina borila sa tremom maturske večeri, ona se borila u isto vrijeme i sa četvrtim stadijumom raka. Ona je puštena iz bolnice na jednu noć kako bi otišla na maturu i imala noć svog života. Nakon mature, ona se vratila u bostonsku dječiju bolnicu gdje je umrla samo 3 mjeseca kasnije!

Nakon njene smrti, Katerinini prijatelji i porodica odlučili su da žele da je pamte na nekonvencionalan način: praveći sopstveno “Sestrinstvo putujuće maturske haljine”.

Njeni prijatelji nosili su njenu haljinu na svoje maturske večeri, čuvajući sjećanje na nju na jedinstven način.

“Jako sam srećna što su ove djevojčice na tako jednostavan način odale čast Katerini. One nose njen duh sa sobom. Ona će zauvijek biti dio njihovih srca i duša noseći tu haljinu”, rekla je Katerinina majka.

90254_2katerina-matura-foto-viralthread-1462038641-897095


Izvor: Kurir.rsPOGLEDAJTE JOŠ
loading...


Inline
Inline